Bli bedre kjent med: Finn Erik, Troppsleder

14 mars, 2020 av 1. Gulseth speidergruppe

Navn: Finn Erik

Enhet: Troppsleder i 1.Gulseth Speidergruppe 

Hvor lenge har du vært speider? Jeg har vært med siden 2015 som speider leder. Jeg var med i speideren også når jeg var guttunge. 

Hvorfor begynte du i speideren? Fordi min sønn ble med i Speideren, og så trengte de ledere. 

Hva er det beste med å være leder i speideren? Å lære bort mye forskjellig til speiderene, og se at de behersker dette og blir selvstendige ute i naturen, men også på møter og leirer. 

Hvilket merke er du mest stolt av? Leirmerket ifra Kretsleiren i Lunde 2019, der var det mange aktiviteter vi måtte igjennom for å få hele merke. En av aktivitetene som jeg husker best, er at vi måtte gjennomføre morgenbad hele uka. Og det var ikke varmt vann. 

Hvorfor betyr dette merket så mye for deg? Det er et merke som du må gjennomføre flere ting, man må også samarbeide og få nye venner. Derfor er jeg litt stolt av dette merke. 

Hva er ditt beste speiderminne? I 2017 var vi på Kretsbanner konkurranse, her fikk patruljen vår en flott 13 plass. Dette var helt uventet for speiderne. Og når de kom og fortalte meg med STORE smil at de var stolte av seg selv og glade for plasseringen, da må jeg innrømme at jeg ble både stolt og veldig glad på deres og på vegne av 1.Gulseth speidergruppe. Trening og allsidighet hjelper. 

Hva er din største speiderflause? Det får jeg overlate til noen andre å kommentere. 

Har du deltatt på internasjonale speiderarrangementer eller turer? Nei